Multidisciplinair team

Machteld van der Steen
BHS Fysiotherapeut  |  Orthopedisch Manueel Therapeut  |  CRAFTA Therapeut  |  Orthomoleculair Therapeut

KOMT goed! is de naam van mijn kliniek voor Orthopedisch Manuele Therapie , Cranio faciale therapie en Orthomoleculaire therapie in Burgum.
De term ‘Fit voor de dag’ en de ontwikkeling van mijn vak staan centraal in mijn professionele leven.
Gezond zijn betekent goed kunnen functioneren in het dagelijks leven met voldoende energie om te kunnen herstellen, te ontwikkelen en je eigen regie te kunnen voeren.

In mijn werkwijze streef ik naar optimale gezondheid van de patiënt en daarbij maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring, toewijding, enthousiasme gesteund door een breed opleidingsniveau en een groot netwerk van zorgprofessionals.

Opleidingen:
HBO Fysiotherapie
Orthopedisch Manuele Therapie: hierbij kijken we naar alle klachten van het bewegingsapparaat. De therapiesessie is gericht op het vaststellen van de oorzaak van de klacht, herstel en preventie.
CRAFTA: deze specialisatie houdt zich bezig met stoornissen in functioneren in de kaak, schedel, nek en het gezicht. Hierbij horen klachten zoals niet kunnen focussen, balansverstoringen, wazig zien, oorsuizen, etc.
Orthomoleculaire geneeskunde: energie, voeding, stress en bewegen spelen een rol om  gezond te worden en fit te blijven. Leefstijladviezen, voedingsadviezen en supplementen kunnen een deel van de behandeling zijn.

Uw vraag naar goede gezondheid wordt vertrouwd en deskundig met u doorgenomen.

Ik ontmoet U graag in mijn praktijk!

Kijk voor meer informatie op www.kliniek-komtgoed.nl

BIG-registratie Fysiotherapie: 09035100504